Remissie van diabetes type 2

In een onderzoek, uitgevoerd door dokters in Newcastle en Glasgow slaagden bijna de helft van patiënten erin om in om hun diabetes in remissie te laten gaan. Tijdens het onderzoek, dat gebruik maakte van Cambridgeproducten, werden de patiënten op de Total Reset-Stap gezet voor 17 weken (Sole Source, dus 4 producten per dag) en werden vervolgens begeleid in het introduceren van reguliere, gezonde voeding. De testresultaten die werden gepubliceerd in het Lancet medical journal toonden de volgende resultaten:

Van 46% van de patiënten die deelnamen aan het onderzoek ging hun diabetes een jaar later in remissie, en van de patiënten die 15kg of meer verloren tijdens dit onderzoek was dit zelfs 86%.

Professor Roy Taylor van de Newcastle University noemt het een “groot keerpunt”. “Voor we aan dit soort onderzoeken begonnen werd diabetes type 2 als een onomkeerbare ziekte gezien. Maar als we naar de oorzaak van het probleem gaan en mensen uit hun “gevarenzone” helpen kan de diabetes daadwerkelijk in remissie gaan.”

Nothing to lose, only weight...
Koen Michielsen - Webdesign Essen