Van verantwoord afvallen naar bewust genieten

Het Stappenplan is flexibel en helpt jou op een manier die het beste past bij jouw leefstijl. Maatwerk dus. Met de hulp, adviezen en coaching van je Cambridge Weight Plan consulent wordt het voor jou mogelijk om een gezond gewicht en een gezonde leefstijl te vinden en te behouden, ongeacht hoeveel je wilt afvallen.

Verantwoord afvallen

Cambridge Weight Plan werkt in diverse fasen van het Stappenplan met maaltijdvervangers. Deze worden door de EFSA (Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid) gezien als effectief voor gewichtsverlies en gewichtsbehoud (VO (EU) Nr. 432/2012).

Bewustwording: Van diëten naar eten

Gezonde voeding gaat een belangrijke basis vormen voor je nieuwe manier van eten. Stap voor stap voegen we productgroepen toe en ga je ervaren dat gezond en lekker uitstekend samengaan.

Leefstijl en stabilisatie van je gewicht

De consulent en het stappenplan gaan je helpen met de 7 gezonde regels en tips & tricks voor een goede mindset. Daarnaast krijg je hulp om je leefstijl blijvend te veranderen en leuke tips om je eten op gezonde manieren te bereiden.

Gratis begeleiding

Een intakegesprek maakt deel uit van het programma waarbij motivatie, medische achtergrond en iemands persoonlijke verhaal heel belangrijk zijn. Aan het intakegesprek zijn kosten verbonden. In de periode dat je vervangmaaltijden afneemt, is de begeleiding kosteloos.

Nothing to lose, only weight...
Koen Michielsen - Webdesign Essen